dijous, 10 de novembre del 2011

No em ratllis!!

El dia 7 de Novembre, el grup teatracció van venir a fer una obra de teatre pels alumnes de 3er d'ESO sobre les drogues, el tabac i l'alcohol.
Primer de tot, explicaren una mica qui eren, d'on venien, i què feien.
Són tres persones, concretament dos nois i una noia, que són actors, i representen obres de teatre a molts instituts, o a d'altres llocs. Venien de Barcelona, el seu objectiu es que els joves, entenguin que consumir drogues no està bé, i que pot perjudicar a la teva salut.
Després d'explicar-nos tota d'informació necessària perquè entenguéssim l'obra,van començar a interpretar.
Primer van fer una escena que en que no paraven de fumar porros i de consumir drogues i ens deien els efectes secundaris que causaven. Ens donaren a entendre que fumar porros o simplement tabac, i que consumir drogues, perjudica a la salut. Un cop ja t'hi has enganxat, es molt difícil desenganxar-te. En el cas del tabac, no tan solts perjudica als que estan fumant, sinó que també perjudica als del teu voltant.

 La segona actuació, lo que predominava era l'alcohol. Una escena en que actualment sol passar. Un noi i una noia queden per anar de festa a alguna discoteca, el noi a casa seva ja s'havia begut unes quantes cerveses, i al arribar la noia, se'n beu més. El noi li ofereix anar amb moto a la discoteca, però la noia es nega per haver begut massa.
En la segona actuació, van voler dir-nos, que no val la pena beure massa, perquè després pots acabar perjudicat. En acabar, van fer sortir a un alumne a que fes de noia en l'escena en que el noi li ofereix anar amb moto. En aquest cas, va sortir la Marina, ella va dir que  no volia anar amb moto, que preferia anar a peu o quedar-se a casa perquè si hagués sortit amb moto, es podria haver matat.
Consumir drogues, fumar porros o beure alcohol, perjudica a la salut en tots els aspectes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada