dijous, 3 de novembre del 2011

Mor Marco Simoncelli, corredor de Moto GP

Marco Simoncelli un corredor de moto GP  de 24 anys, mor el dia 24 d'octubre a la segona volta del circuit de Sepang.
Morí a causa d’un fort atropellament involuntari de Colin Edwars i Valentino Rossi, el seu compatriota. L'accident va obligar a detenir definitivament la carrera. Va perdre el control amb la seva moto al revolt 11, li van lliscar els 2 pneumàtics a causa d'un gir de 90º a la dreta, i sobtadament va tornar a entrar a la traçada.
Els metges van intentar reanimar-lo durant 45 minuts però no van poder fer res per a ell. El pilot va quedar estès al mig de la pista junt amb la seva moto a causa de l'atropellament.
Aquest és el 2n atropellament mortal que es produeix en 13 mesos en un Gran Premi.
Simoncelli ha mort a on es va proclamar Campió del Món de la categoria de 250 cc el 19 d'octubre del 2008.