dimecres, 23 de març del 2011

Noves Optatives per al tercer trimestre a 3r d'ESO

Falta una setmana per acabar el segon trimestre d'aquest curs 2010-2011, i començarà el 3r trimestre.
Els alumnes de 3r d'ESO ja no tindran les mateixes optatives que en el primer trimestre i en el segon, sinó que tindran unes altres optatives que seran: Mitologia, Sobre Rodes i Francès.
La de Mitologia consta en fer unes classes amb el professor Maurici Tarragó, i ens ensenyarà coses per aprendre sobre els deus i coses antigues d'Egipte i mes paisos.

La optativa de Sobre Rodes consta en fer petites excursions amb bicicleta pel'entorn de Gironella. El professor que ens acompanya serà Lluis Torra que també es el nostre professor de l'optativa La Peixera Digital. En l'optativa de sobre rodes també s'hi practicarà patins de línia, que es practicarà en el pati, i farem també alguns circuits i partits de hockey patins, i potser també farem alguna sortida fora del centre. Per fer aquesta optativa és necessari tenir, patins, bicicleta i proteccions per poder anar amb els patins.
L'optativa de francès consta en fer historia de França i també fer llenguatge bàsic, o sigui, un francès per principiants.
Les places per les optatives son limitades, o sigui, els alumnes trien les optatives que volen fer primer, i si no hi ha gaire gent per a una optativa, com en el nostre cas, que casi ningú vol fer francès, els professors hauran de triar ells els alumnes que van a cada optativa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada