dimecres, 23 de març del 2011

Finals Nacionals d'Escacs a Calella de Mar

El dia 26 i 27 de març es fa la final territorial d'escacs, en la que participaran alguns alumnes de l'IES Perefontdevila i d'altres alumnes de Centres de la comarca.
Els alumnes que participaran de l'IES Perefontdevila seràn: Marc Gamisans, Jordi Lopez, Andreu Anglada, Robert Campos que pertanyen a la categoria de cadet i a la categoria d'infantil només hi haurà un jugador que serà Roger Càrdenas.

Individual
Participaran en aquesta Trobada i Final Territorial els 8 primers classificats provinents de les diferents fases comarcals o zonals.
El Consell Esportiu organitzador pot classificar per aquesta Trobada i Final Territorial a un/una esportista més per categoria. Els classificats hauran d’haver participat en les competicions comarcals dels JEEC del present curs.


Representants
Cada Consell Esportiu o zona de competició podrà tenir a la Trobada i Final Territorial un màxim de 4 representants segons el nombre d’inscrits i a designar pel Consell Esportiu.

L’organització permetrà l’estada d’un sol representant per Consell Esportiu durant el desenvolupament de les partides. Si hi ha més representants autoritzats, aquests podran intercanviar la seva presència amb un altre representant del seu Consell Esportiu durant les partides per no coincidir tots a la vegada.

Els representants actuaran com a màxims responsables dels seus esportistes, fent-se càrrec del seu comportament i bona conducta.
No s’admetrà que els/les jutges-àrbitres actuïn com a delegats dels Consells Esportius.

En aquesta Trobada i Final Territorial hi hauran les categories de Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet i Juvenil.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada