dimarts, 22 de març del 2011

Enquesta a 2n d'ESO sobre noves tecnologies

El 78% dels adolescents espanyols de 12 a 17 anys utilitza les xarxes socials i, posats a escollir, vuit de cada deu prefereixen Tuenti per sobre d'altres webs com Facebook o Fotoblog. Així es desprèn d'un estudi dut a terme per la Universitat Camilo José Cela entre 7.000 adolescents, que revela un "autèntic fenomen social" en els models comunicatius de la joventut, "possiblement únic en la història".

Quin servidor d'internet fas servir?

Les enqestes diuen que el motzilla firefox ha estat el menys votat, perquè es el més vell. L'Internet explorer ha estat el segon més votat. El google chrome a sigut el més votat amb gran diferencia, perqué es el més nou.








Quin canal mires més habitualment?


El canal més vist a sigut antena3, seguit per molt poc de tv3. Cuatro i tv5 han sigut el segon grup, i el 3xl el menys votat, també s'ha de dir que es el més nou.








Què prefereixes, tv o internet?

El més votat a sigut internet, pel facebook, messenger, perquè per internet tambe es pot mirar la TV.








Què prefereixes, messenger o facebook?

El facebok a sigut el més votat perque es el mateix que el messenger, pero amb més aplicacions: jocs, pots posar fotos, comentaris...









La nostra opinió: Amb les enquestes em deduit que els adolescents al seu temps lliure, el dediquen més a Internet que a la televisió.
Com passaven el temps lliure els adolescents de fa 20 anys, quan no hi havia Internet?...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada