dijous, 1 de març del 2012

Aguado fitxa per la sexta!

La sexta fitxa a Pedro García Aguado ( presentador de la serie de cuatro ``hermano mayor´´)  García Aguado participarà en un nou projecte a la cadena, segons ha informat La Sexta, que ha destacat l'experiència de l'exesportista professional en programes de 'coaching' televisiu, amb dos llibres publicats i un gran experiència dins del sector esportiu, on va desenvolupar durant més de 15 anys una brillant carrera com a waterpolista. 
La cadena assegura que en Pedro ha estat una de las personas que ha revolucionat el secot a causa de "el seu talent per connectar amb els altres i la seva capacitat per afrontar reptes que semblen insuperables renovar el format de 'coaching' televisiu". 
Després de passar per una clínica de desintoxicació el 2003, García Aguado s'ha reinventat a si mateix i actualment compagina la seva tasca a la televisió amb l'assessoria especialitzada en diferents àrees relacionades tant amb la malaltia de l'addicció com amb els trastorns de conducta en adolescents. Oferta econòmica "desorbitada" Per la seva banda, un portaveu de Cuatro ha qualificat de "desorbitada per la situació del sector" l'oferta econòmica realitzada per La Sexta per fitxar el exwaterpolista i ha anunciat que treballarà amb Plural Entertainment, productora de 'Hermano Mayor', perquè el programa continuï emetent-se en la cadena amb un nou 'coach'. Soposadament aquesta crítica de cuatro és perqué ha preferit anar a la cadena ``la sexta´´ per oferir els seus serveis de presentador i especialista en temes de joventut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada