divendres, 5 de març del 2010

Tennis: ATP i Copa Davis

El tennis és un esport de pilota en que s'enfronten dos jugadors o dues parelles de jugadors. Es desenvolupa en una pista rectangular dividida transversalment per una xarxa, i consisteix en colpejar la pilota amb una raqueta per fer-la passar per damunt de la xarxa de manera que l'adversari no la pugui tornar.
Dins l'ATP (Associació de Tennistes Professionals), en aquest moment Roger Federer es el número 1 del tennis mundial, el número 2 es Novak Djokovic, el tercer Rafael Nadal i el quart Andy Murray.

En aquests moments Andy Murray esta a punt d'atrapar Rafael Nadal, però el Nadal esta convençut que tornara a ser el número 1 del tennis, de fet, el tennista suís Roger Federer segueix tenint en ment com un dels seus principals rivals al mallorquí Rafa Nadal.

Per altra banda, Espanya afronta a partir d'avui divendres, la primera eliminatòria de la Copa Davis contra Suïssa, amb un equip que la seva principal virtut és la resistència i la lluita molt estudiada contra una minvada Suïsa sense Federer, però amb Wawrinka.
Espanya també té la baixa de Juan Carlos Ferrero, que el pasat diumenge va anunciar que no serà a la Copa Davis perquè tenia problemes al canell i a la cama esquerra.
A partir d'avui divendres a les 22,30 h. es poden veure per Teledeporte la primera volta de la Copa Davis entre Espanya i Suïssa.
Els altres partits es fan demà dissabte i diumenge.


Aquí es pot veure Ranking atp.




By Moha

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada