dissabte, 13 de març del 2010

La nevada a Gironella

Aquesta setmana vam treure la pols del trineu, ens vam posar la roba d'anar a la neu i a passar-ho be!!
Tot i que aquest any ja va nevar una altre cop dies enrere, aquest dilluns dia 8 de març ens va portar la nevada de l’any 2010.
A Gironella va caure un pam de neu entre la nit del dia 7 i el mati i la tarda del dia 8, que va servir per no anar l'institut durant 2 dies; el 8 i el 9 de març, i que tothom els va fer servir per jugar amb la neu i passar-ho be amb els amics.



Aquesta nevada també ens a servit per deixar-nos paisatges fantàstics de Gironella com el poble vell, el riu Llobregat...
També hi ha un canto dolent: Aquí a Gironella com a la resta de poblacions i en les autopistes, autovies i carreteres secundaries hi ha hagut problemes de trànsit per culpa de la gran nevada que ha sorprés a molts conductors i s'han quedat al cotxe durant moltes hores fins i tot ni han que san hagut de quedar a dormir en el cotxe o camió.
Hi ha hagut problemes també en els trens que molts no han pogut sortir de l’estació a causa de l’acumulació de neu a les vies, les persones que havien de sortir en aquests trens s'han hagut d’esperar a l’estació fins que alguns autobusos els han anat a buscar.
Però el dia 9 de març a la tarda nit tot ha estat netejat per les maquines lleva neus i ho han deixat tot en funcionament i en normalitat, i el dia 10 hem tornat a començar les classes desprès d’aquet cap de setmana tan llarg que a tots ens ha agradat molt i l’hem disfrutar mentre ha durat.
Escrit per Toni C.
Fotos: Toni C. i Ramon G.

1 comentari: