dijous, 13 d’octubre del 2011

Enquesta sobre les activitats extraescolars.

Introducció
Tots els anys, l'institut, ha donat propostes per fer esports extraescolars i aquest any, naturalment, també ho han fet. Hi ha molta gent que s’ha apuntat als diferents esports. El que ha triomfat més de moment, és el de Futbol i el que ha tingut menys èxit ha sigut el de trialsin.  De 1er, 2n, 3er, i 4rt d’ESO, n’hi ha hagut 36 que no volen fer cap mena de esport, en canvi, tota l'altre gent, sí. 
Dades de l'enquesta
L'esport que més ha sortit, vaja el que més ha triat la gent es el de Futbol amb uns 52 vots.  L'esport que no es practica tant de moment es el trialsin.Els altres esports com Atletisme, Bàsquet, BTT, Voley, Teatre, Tennis i Aeròbic, estan pels voltants dels 20-30 vots. Normalment, sempre, es fan partits. Sempre que hi han tornejos, gairebé, sempre algun esport que altre se'n endu una copa cap  l'institut.
Conclusions
La majoria de alumnes de l'institut està interessada a fer esports, cada any hi han activitats extraescolars.
Els esports estan majoritàriament repartits, n'hi han alguns que tenen mes èxit que altres, però tot i així, es practiquen gairebé tots.
Tots els alumnes són lliures de proposar nous esports extraescolars, poden proposar-ho i si es veu que hi ha gent interessada a fer l'esport, l'esport lògicament es practicarà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada