dijous, 20 d’octubre del 2011

Enquesta sobre el projecte Educat 1x1

El projecte Educat 1x1 va iniciar-se a l'IES  Pere Fontdevila el curs 2010-2011 amb més o menys entrebancs deguts a la premura de temps i precipitació amb que es va instaurar. Si bé les principis bàsics del projecte són ben clars i evidents, un cop s'han posat a la pràctica s'h vist que no tot era tant positiu. Les característiques principals amb les quals va néixer el projecte són:
- Cada estudiant compta amb un ordinador personal de la seva propietat i serà, per tant, responsable del manteniment i bon ús.
- Cada aula disposa de canó projector amb ordinador i connexió a Internet sense fil (Wi-Fi) amb prou amplada de banda per a admetre la connexió simultània de tots els alumnes de l'aula.
A sota hi teniu un petit video explicatiu:

Els alumnes de la peixera digital hem fet una enquesta sobre el projecte educat 1x1 per saber si està funcionant el projecte.
Sobre la pregunta "Creus que és positiu el projecte Educat 1x1?" els alumnes tenien tres possibles respostes: si, no o no ho se. I aquests van ser els resultats:                                                                            
38 alumnes han dit que NO, 27alumnes mes han dit que SI i 17 alumnes han dit que NO HO SE.
En conclusió la majoria dels alumnes del IES Pere Fontdevila creuen que el projecte educat 1x1 no es positiu.
Probablement han respost no ho se els alumnes que hi troben tant aspectes positius com negatius i que posats a la balança fa que dubtin a l'hora de valorar si és positiva o negativa la instauració del projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada