dilluns, 9 de gener del 2012

Ricard Balaguer fa el lliurament dels diplomes CIATE a l'IES

El Ricard, un antic alumne de d’Institut ens va venir a fer una xerrada sobre l’excursionisme de muntanya, primer ens va explicar la seva experiència i perquè s’havia començat a interessar per aquest esport i desprès en va passar un power point amb fotos i musica de el que ell feia i la seva experiència. 
Desprès els professors de E.F, el director i el mateix Ricard  van donar els diplomes als alumnes que havien superat el curs CIATE (Curs d'iniciació a tècnic esportiu) durant 1r de BAT. 
En Ricard, ens va explicar que va començar a fer excursionisme perquè era una afició per a ell, ja que abans havia jugat a futbol i va veure que córrer darrere d'una pilota no li apassionava. I així va decidir que perquè no provar l'excursionisme de muntanya, i dit i fet, junt amb els seus amics, es dedicaren a les activitats de muntanya: escalar, esquí de muntanya, alpinisme, etc.
Per a ells es una afició, ja que ho fan per passar una bona estona. Ells han viscut molts moments, en els quals han passat fred, molt fred, però tot i això han continuat. Han tingut moltes experiències i de vegades algunes que altres lesions. En Ricard ens recomana que si no hem provat mai de fer excursionisme de muntanya que ho provem que ens ho passarem prou bé. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada