divendres, 2 de desembre del 2011

Copa Davis. Nadal comença guanyant


No hi ha hagut cap mena de sorpresa. Rafael Nadal ha apuntat el primer punt per a Espanya en la final de la Copa Davis davant Argentina. El número u espanyol no ha tingut problemes per desfer-se de Juan Mónaco per 6-1, 6-1 i 6-2. Nadal ha controlat el partit des de l'inici. En el primer joc ja ha disposat de tres break points per trencar el servei de Mónaco que ha lluitat gairebé vuit minuts abans de poder salvar-lo. L'esforç de l'argentí no ha evitat que perdés el següent i ja no guanyés cap joc més fins a perdre el primer set. La segona mànega ha estat una repetició i Mónaco ha cedit per cinquena vegada la seva sacada per encaixar un segon 6-1, sense trobar fórmules per intentar pressionar el seu amic de play, però rival avui.
Nadal ha sortit disposat a no deixar-se sorprendre, a lluitar per cada punt com ho havia promès i no ha donat cap opció. En aquest escenari de l'estadi de La Cartuja de Sevilla on es va donar a conèixer popularment fa set anys, s'ha plantat al centre de la pista per donar una lliçó de tennis davant l'aclamació d'unes grades que, en aquest primer partit, no han arribat a batre el rècord previst de 27.700 espectadors, presidides pel rei Joan Carles i amb personatges populars com la duquessa d'Alba i el seu marit, el torero Curro Romero Carlos Moyà, heroi de la final del 2004, entre altres convidats que han tingut el privilegi de veure el tennis de prop i no a vista d'ocell com la majoria dels espectadors, entre ells un nombrós grup d'un miler d'aficionats arribats des d'Argentina que havien pagat 400 euros per unes entrades més pròximes i s'han queixat per la seva ubicació a l'estadi, encara que no han deixat d'animar amb els seus càntics a Mónaco.
En 2 hores i 27 minuts Nadal ha apuntat el primer punt i ha aconseguit la 18a victòria consecutivaen Copa Davis des que va debutar el 2004. "La clau ha estat fallar poc i moure amb els meus angles. És una victòria que ens donarà tranquil·litat", ha valorat Nadal a la mateixa pista i abans que entrin en pista David Ferrer Juan Martín Del Potro per disputar el segon individual en què els argentins tenen posades les seves esperances màximes per plantar cara a Espanya en aquesta final.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada