dimecres, 1 de desembre del 2010

5 -0:La millor victòria del Barça

El dia dilluns 29 de novembre, es va jugar l'esperat clàssic de la Lliga Espanyola, entre el Barça i el Madrid. El partit es va jugar un dilluns, perquè el diumenge, van fer les eleccions del parlament de Catalunya, i això va obligar a que el partit es jugés el dilluns a les 21:00h.
Aquest partit, també va ser molt important, perquè els dos millors jugadors del món es van enfrontar cara cara, Lionel Messi i Cristiano Ronaldo, i tambè es van enfrontar cara cara dos dels millors entrenadors del món, Josep Guardiola i Josè Mourinho.
Al final de partit el resultat va acabar sent de 5-0, el Barça va guanyar el Madrid, per una golejada historica, Xavi, Pedro, Villa (2) y Jeffrén van ser els els autors dels gols.
El partit tambè va tenir alguns confilctes, i l'àrbitre no va ser del tot encertat. Primer el C.Ronaldo li va enpeitar al entrenador de F.C.Barcelona (Guardiola), a causa de la impotencia del Mardid davant d'un magistral Barça.












Quasibe ja al final del partit, el lateral de Madrid (Sergio Ramos), va perdre els papers i va clavarli una entrada per darrera en Lionel Messi, i el van expulsar, i un cop expullsat, va agafar al capità del F.C.Barcelona per el coll.






















Titulars de la premsa Blaugrana:


Sport: ORGASMO CULÈ EN EL CAMP NOU.

Mundo deportivo: OBRA MAESTRA EN EL CAMP NOU.

Periódico: BAÑO DE REALIDAD.

Titulars de la premsa blanca:

As: MANOTAZO A MOU.

Pais: DE FÚTBOL HABLA EL BARÇA.

Tambè sobre el partit, uns alumnes de L'IES PEREFONTDEVILA, a la Peixera Digital, van fer una enquesta demanant qui guanyaria el classic, i els rasultats van ser aquets:
Barça: 44 vots, un (74%)
Empat: 3 vots, un (5%)
Madrid: 12 vots, (20%)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada