divendres, 23 d’abril del 2010

Sant Jordi a l'IES

Avui, 23 d'abril, per celebrar la diada de St. Jordi a l'IES, s'han fet una serie d'activitats diferents.
Els de Batxillerat han anat a Berga a fer una visita als diferents museus de la ciutat (Museu d'Història, Espai Natura, Museu del Circ i Casa de la Patum) i les parades de llibres del carrer Major.
Els de primer d'ESO han anat a la granja del Dela, a Casserres.
La resta d'alumnes d'ESO han fet tallers a l'IES. Alguns tallers són nous i d'altres ja s'havien fet d'altres anys. Entre ells hi ha els de papiroflèxia, d'anells, de creps, d'escacs i de primers auxilis.
El taller que han fet els de 2n d'ESO es titula : "La clau de la pau, fent la pau amb la música". Aquest taller et fa reflexionar sobre la pau a través de la música.
El taller que han fet els de 3r d'ESO es titula : "Relacions entre iguals". Aquesta activitat et fa reflexionar sobre els conflictes i desacords que hi ha entre els amics.
Pels carrers de Gironella, diverses entitats del poble també venien roses i llibres. El dia ha acompanyat per passejar-hi i badar a les parades.
I per acabar, com sempre a última hora, es fa el lliurament de premis del concurs literari i del concurs de fotografia matemàtica.
Aquí teniu unes quantes fotos de la jornada:



Aquest article a estat realitzat per quatre alumnes de tercer d'Eso : Nàyada.Montori, Judith.Cobos, Naila.Montori i Eli.Molina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada